Diëtist Pien

Diëtist Pien

Diëtist op IJburg is nu ook gevestigd op Zeeburgereiland. Pien Braakhuis is werkzaam als diëtist op IJburg/ Zeeburgereiland (Amsterdam). Zij stelt zich graag aan u voor:

Mijn naam is Pien Braakhuis en ik ben gediplomeerd diëtist, leefstijl- en kinder eetcoach. Tijdens de begeleiding staat u centraal en er zal bij Diëtist op Zeeburgereiland niet alleen gekeken worden naar de voeding, maar ook naar uw gehele leefstijl.


Pien Braakhuis zet zich met een flinke dosis ervaring, expertise en enthousiasme in om u te ondersteunen bij het overwinnen van vastgeroeste eetgewoonten en leefstijl. Bovendien kan ze u ondersteunen bij het streven naar een volwaardig voedingspatroon wanneer dit wordt bemoeilijkt. Er wordt bij Diëtist op Zeeburgereiland niet alleen veel waarde aan kennis en kwaliteit gehecht, maar ook aan de ‘klik’. Want het belangrijkste is dat u zich bij Diëtist op Zeeburgereiland thuis voelt, dan is de kans van slagen het grootst! De positieve begeleiding staat bij diëtist op Zeeburgereiland voorop, zodat dit uw leefstijl ten goede komt, u (nog) beter in uw vel komt te zitten en lekker kunt genieten!